Vila Prezident
  • Vila Prezident 0
  • Vila Prezident 1
  • Vila Prezident 2
  • Vila Prezident 3
Left
Right

Na samo 1 km od centra Sremskih Karlovaca, prema Stražilovu, nalazi se Vila Prezident**** koja će Vam zasigurno dočarati Vojvođansku atmosferu.

Objekat koji se nalazi na obroncima Fruško gore, na dobro poznatom putu koji vodi do odmarališta Stražilovo i spomenika čuvenom srpskom pesniku Branku Radičeviću.

Etno restoran Vile Prezident nudi gostima vrhunsku uslugu ukombinovanu sa pravim domaćim specijalitetima. U autentičnom, rustičnom ambijentu, naprosto ćete zaboraviti koja je godina i uz svetlost kamina, doživećete nezaboravne trenutke! Dodatak restoranu je rustična terasa, na kojoj možete uživati u fenomenalnom pogledu.

U sklopu Vile Prezident nalazi se autentičan Vinski podrum koji će u Vama probuditi pravog hedonistu! Idealan za proslave, romantične večeri, boemske noći, pa čak i za goste koji na kreativan i drugačiji način žele da održe seminare i svečane događaje.

Uživajte u pravim domaćim specijalitetima, zvucima tamburaša, širokom vinskom asortimanu i božanstvenoj okolini!

  • OfferIcon Sobe 320
  • OfferIcon Sobe 324
Left
Right

Sobe

Prostrane sobe koje će Vam omogućiti da se odmorite i napunite baterije!
Saznaj više
  • OfferIcon Apartmani 325
  • OfferIcon Apartmani 328
Left
Right

Apartmani

Apartmani koji će Vam upotpuniti ugođaj na obroncima Fruške gore.
Saznaj više
OfferIcon

ETNO RESTORAN

Etno restoran Vile Prezident**** nudi gostima vrhunsku uslugu ukombinovanu sa pravim domaćim specijalitetima. U autentičnom, rustičnom ambijentu, naprosto ćete zaboraviti koja je godina i uz svetlost kamina, doživećete nezaboravne trenutke!  
Broj mesta
Broj mesta
70
Kuhinja
Kuhinja
Internacionalna
Sprat
Sprat
0
Saznaj više
OfferIcon

Vinski podrum

Vinogradarstvo u Sremu je jedno od najstarijih u Evropi. Čokot je izdanak blagorodne zemlje na bregovima Fruške Gore već 1700. godina, kada je prvu lozu na njima zasadio rimski car Probus iz drevnog Sirmijuma. Čokot je bio i ostao stožer život
Broj mesta
Broj mesta
100
Kuhinja
Kuhinja
Sprat
Sprat
-1
Saznaj više