Vila Prezident
  • Vila Prezident

Vinski podrum

Vila Prezident

Vinogradarstvo u Sremu je jedno od najstarijih u Evropi. Čokot je izdanak blagorodne zemlje na bregovima Fruške Gore već 1700. godina, kada je prvu lozu na njima zasadio rimski car Probus iz drevnog Sirmijuma. Čokot je bio i ostao stožer života mnogih karlovačkih naraštaja, a karlovačko vino je blistalo širom Evrope, uvek gospodstveno i otmeno, među najboljima. Tokom nekoliko vekova Karlovci su smatrani za srpsku prestonicu vina...

U želji da dočaramo istorijsku važnost vina za Sremske Karlovce i da pružimo mogućnost degustacije više od 100 različitih vrsta vina, specijano za Vas, u Vili Prezident****, nalazi se autentičan Vinski podrum koji će u Vama probuditi pravog hedonistu.

Idealan za proslave, romantične večeri, boemske noći, pa čak i za goste koji na kreativan i drugačiji način žele da održe seminare i svečane događaje. Prostor podržava kapacitet od 80 mesta i tehničku opremu. Profesionalno osoblje Vam stoji na raspolaganju, pogotovo kada ste u nedoumici i niste sigurni za koje vino da se odlučite.

Upotpunite Vaše iskustvo degustacijom dobrog vina u vinskom podrumu naše Vile i osvežite vaše čulo ukusa.
— Vila Prezident
Broj mesta
Broj mesta
100
Sprat
Sprat
-1
Adresa
Belilo 71 Sremski Karlovci, Vojvodina 21000 Srbija
Vinski podrum 345
Vinski podrum 346
Vinski podrum 347
Vinski podrum 152
Vinski podrum 170
Vinski podrum 171
Vinski podrum 172
Vinski podrum 303
Vinski podrum 173
Vinski podrum 156
Učitaj još slika